Ziti Zitoni
Het beste uit de Italiaanse keuken
Over Ziti Zitoni
Contact
   
Send a friend
  Twitter Facebook
Home > Kookworkshops > Kookworkshops algemene info

Kookworkshops algemene info

 

Helaas! In 2015 worden er geen kookworkshops aangeboden.

 

Iets voor jou?

Houd je van koken? En wil je meer leren over de échte Italiaanse keuken? Bij mijn kookworkshops staat de échte authentieke Italiaanse keuken voorop. Leer hoe je verse pasta maakt onder deskundige begeleiding of leer typische gerechten maken uit je favoriete Italiaanse streek. Je kunt ook kiezen voor maatwerk, zoals een cursus met je kookclub rondom een specifiek thema, een workshop voor een vrijgezellenfeestje, als een leuke activiteit bij je thuis met vrienden of familie of een kookworkshop met je collega’s.

Bekijk direct het huidige aanbod

 

Locatie

De meeste kookworkshops vinden plaats in en rondom Utrecht. Ziti Zitoni heeft geen eigen kookstudio, maar maakt gebruik van diverse keukens. Op het moment worden de meeste kookworkshops georganiseerd in de professionele keuken nabij het Wilhelminapark te Utrecht ('De Wilg). Er is hier gratis parkeergelegenheid en bij mooi weer is het zelfs mogelijk om buiten te eten. Daarnaast kun je ook zelf een locatie regelen, bij je thuis of ergens anders.

 

Wie ben ik?

Lees hier meer over mij.

 

Individueel of maatwerk voor groepen

Mijn workshops zijn geschikt voor een breed publiek. Van beginner tot gevorderd, van 8 tot 88 jaar. Je kunt je als individu inschrijven voor een van de workshops of als groep zoals bedrijven, kookclubs of vriendengroepen, een workshop of cursus op maat laten maken. Neem contact op via [email protected] of bel met 06-28809812 voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Klik hier om het huidige aanbod in kookworkshops te bekijken 

 

 

 

 

Over Ziti Zitoni, Contact , Sitemap
technische uitvoering door GreenLight Solutions, vormgeving door En Publique