Ziti Zitoni
Het beste uit de Italiaanse keuken
Over Ziti Zitoni
Contact
   
Send a friend
  Twitter Facebook
Home > Recepten > risottoburgers

Italiaanse recepten, Risottoburgers

risottoburgers

burger di risotto
Bijgerecht    bereiden 15 min    2 personen

Je zou er bijna expres een beetje risotto voor laten staan. Je kunt er de dag erna namelijk heel smakelijke burgers mee maken. Supermakkelijk én snel. Hou je erg van kaas? Meng dan nog wat extra kaas door de risotto voor je de burgers maakt. Buon appetito!

 

Klop het ei los in een diep bord en  strooi een bergje paneermeel in een ander diep bord.

 

Verdeel de risotto in gelijke hoeveelheden en vorm er hamburgers van.

 

Wentel de burgers eerst door het ei en vervolgens door de paneermeel.

 

Laat de olijfolie goed warm worden in een koekenpan.

 

Leg de burgers in de koekenpan en bak ze 3 à 4 minuten per kant.

 

TIP: Maak de burgers van tevoren (zonder te bakken) en laat ze zo lang in de koeling staan. Dan worden ze nog iets steviger en zijn ze makkelijker te bakken.

Reacties

Reageren
Naam
Bericht
Security image. You must enable images to submit entry Vul in wat u ziet:
(Gevoelig voor hoofd- en kleine letters)

Ingrediënten

 

> een restje risotto (koud)

> 1 of 2 eieren

> paneermeel

> 4 el (olijf)olie

Over Ziti Zitoni, Contact , Sitemap
technische uitvoering door GreenLight Solutions, vormgeving door En Publique